Meteen naar de content

Vandaag: Lente Sale + GRATIS verzending

Contact

Samen Steunen We War Child!

Samen Steunen We War Child!

Samen steunen we War Child!

Wij ninja's zijn jong en snel maar ook bewust van het feit dat wij opgegroeid zijn in een kansrijke omgeving en erg bevoorrecht zijn. Wij nemen veel behoeften als vanzelfsprekend terwijl er miljoenen kansarme kinderen over de hele wereld zijn die leven in noodsituaties en niet eens in basisbehoeften worden voorzien.

Wij hebben het onze missie gemaakt om meer bewustzijn te creëren en bij te dragen aan een betere toekomst voor deze kinderen! Daarom is het ons doel om business friend van War Child te worden! Met de gelden die wij ophalen door business friend van War Child te zijn krijgen kinderen psychosociale steun, onderwijs en bescherming!

We vinden het ontzettend tof dat we met jouw hulp ons doel om War Child te kunnen steunen werkelijkheid kunnen maken, en kansarme kinderen in nood wereldwijd een betere toekomst te bieden. Maar misschien weet je nog niet wat War Child precies doet en waar ze voor staan. In deze blog beantwoord ik alle vragen die je kunt hebben over over War Child!

Wat doet War Child?

War Child zet zich uitsluitend in om het psychosociale welzijn van kinderen die door conflicten worden getroffen te verbeteren. Ze geven kinderen kracht bij alles wat we doen.

Ze bieden essentiële kinderbescherming, onderwijs en psychosociale ondersteuning. Ze zijn aanwezig in landen waar geweld en gewapende conflicten de dagelijkse norm zijn. Ze werken samen met zorgverleners en gemeenschappen - evenals andere ngo's en lokale organisaties - om de veerkracht en het psychosociaal welzijn van door conflicten getroffen kinderen te versterken. Elk van de programma's wordt ondersteund door bewijs en onderzoek - om een ​​maximale impact te garanderen.

Alles wat ze doen, heeft een blijvende impact en helpt kinderen een betere toekomst op te bouwen - zowel voor zichzelf als voor hun gemeenschap.

Waar zijn ze werkzaam?

War Child heeft en ondersteunt programma's en projecten in:

Bangladesh, bezette Palestijnse gebieden, Burundi, Colombia, DR Congo, Duitsland, Irak, Jemen, Jordanië, Libanon, Nederland, Oeganda, Soedan, Sri Lanka, Tsjaad, Zuid-Soedan en Zweden.

Hoeveel kinderen bereikt War Child?

In 2019 bereikten ze 267.754 kinderen en ouders.

Hoe kan ik de missie van War Child steunen?

War Child kan je steun goed gebruiken om zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Je kunt op veel manieren bijdragen:

  • Doneer. Help door conflicten getroffen kinderen door elke maand een bepaald bedrag te doneren.
  • Geld inzamelen. Verzin een inzamelingsuitdaging of zamel op Facebook bijvoorbeeld geld in met je verjaardag voor War Child.
  • Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Als ik War Child steun, waar gaat mijn geld dan heen?

War Child streeft ernaar om ervoor te zorgen dat alles wat ze doen een maximale impact heeft. Het lage kostenbeleid wat zij hanteren zorgt ervoor dat al het geld naar de juiste plek gaat. De geïntegreerde programma's stellen kinderen in staat om hun eigen toekomst vorm te geven - en richten zich op drie kerngebieden.

  • Ze bieden psychosociale ondersteuning om kinderen in staat te stellen hun conflict gerelateerde ervaringen te verwerken.
  • Ze geven onderwijs om kinderen in staat te stellen een betere toekomst op te bouwen - zowel voor zichzelf als voor hun gemeenschap.
  • Ze beschermen kinderen tegen geweld in (na) oorlogsgebieden.

Hoeveel besteedt War Child aan fondsenwerving?

War Child houdt zich aan de best practice-regeling van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). In deze regeling staat dat geen enkele organisatie meer dan 25 procent van haar inkomsten aan fondsenwerving mag besteden. War Child geeft ver onder dat bedrag uit. En dat is allemaal mogelijk dankzij initiatieven als Ninja Deal.

Hoe zamelt War Child geld in?

De financiële basis bestaat uit particuliere donaties, institutionele subsidies en bedrijfssponsors. Belangrijke donateurs voor de missie van War Child zijn onder meer de Nationale Postcode Loterij, ASN Bank en IKEA Foundation. Ook ontvangen ze jaarlijks een subsidie ​​van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Kan ik bij War Child werken?

Ja. De nieuwste vacatures voor betaalde functies, stages en vrijwilligersmogelijkheden worden op vacatureplatformen geplaatst.

#1 online lifestyle boetiek Benelux!

Tijdelijk GRATIS verzending!

Een mooiere wereld met iedere aankoop!

24/7 support!